Referencer

 

”Lone har kortlagt og skabt et klart billede af vores arbejdsgange og skitseret konkrete forbedringsforslag. Endvidere har Lone sikret at ønskede ændringer er implementeret, hvilket er afgørende for projektets succes.

 

Vi føler, at vi har rykket os meget og ikke bare står med en liste over ting vi kan tage fat på. Det har været en meget positiv oplevelse at arbejde med Lone, og vi ser frem til fremtidige projekter sammen.”

Morten Dilling, direktør og indehaver.

 

 

 

Jeg udførte en kortlægning af komponent vareflowet, herunder KANBAN og styklistestyring i virksomheden samt rapporterede forbedringsmuligheder.

 

R82 fremstiller hjælpemidler til handicappede børn.

 

 

 

Jeg var projektleder i forhold til at KK fik implementeret RMA (Return Material Authorization) / returflow i Dynamics AX intercompany modulet, således at returprocessen fra datterselskaber til hovedkvarteret kan udføres så optimalt som muligt.

 

KK Wind Solutions leverer elektroniske styringer til vindmølleindustrien.

 

 

Jeg kender Lone som en dedikeret og højt respekteret leder med stor kompetence indenfor Supply Chain Management.

Hun har et højt drive og mestrer at drive komplekse SCM projekter og sikrer samtidigt implementering ved at have alle medarbejdere og stakeholders involveret i processen.

 

Henning de Haas

”Lone er meget kompetent inden for Supply Chain. Hun er effektiv og dygtig til at eksekvere.

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Lone, da hun altid er åben for nye ideer og med hendes positive og fakta orienterede tilgang og solide forretningsforståelse opnår hun fantastiske resultater.”

 
 

Chanette Nyrup Oksborg

”Tværorganisatorisk- og tværkulturel integration er essentielt for Lone, hvilket hun mestrede perfekt – også med vores produktionsenhed i Polen.

Lone sikrer altid involvering og ejerskab fra ansvarlige afdelinger/personer.

Høj arbejdsintensitet og eksekvering karakteriserer Lone.”

 

Svend Lycke