Eksekvering af Supply Chain projekter

I en travl hverdag er organisationens ressourcer ofte optaget af driftsopgaver og tiden til nye projekter minimal. Jeg tilbyder at være Jeres eksterne eksekveringsspecialist og garant for, at resultatskabende Supply Chain projekter gennemføres.
 
En Supply Chain er virksomhedens flow af materialer fra leverandør via produktion til kunden. En vellykket Supply Chain balancerer kundens behov og virksomhedens leverancer via et integreret samarbejde på tværs af interne funktioner samt eksterne samarbejdspartnere. 

 

En stærk Supply Chain kendetegnes ved, at organisationen, informationsflowet og aktiviteterne planlægges og styres struktureret.

 

Optimering af bundlinjen sker ved målrettet fokus på virksomhedens Supply Chain ”maskinrum”. Det fordrer følgende:

 

  • Alle processer er optimerede og medarbejderne forstår sammenhængen tværorganisatorisk. Det output én afdeling leverer, skal altid være præcis det input den næste afdeling har brug for.
  • Alle masterdata er opdaterede og tilgængelige således, at den daglige drift kan udføres uden spildtid.
  • Alle virksomhedens funktioner agerer efter et fælles afsætningsbudget, så de råvarer der indkøbes, matcher den produktion der er planlagt, og svarer til salgsafdelingens forventede afsætning. Det fælles afsætningsbillede sikrer, at virksomhedens funktioner samarbejder efter et entydige mål.

 

Jeg tilbyder at eksekvere både kortere og længere Supply Chain projektforløb. Ring gerne for en uforpligtende dialog.

 
    Læs mere om Darwin Consults ydelser:

model

procesoptimering vare-masterdata lagerstyring supply-chain sop tavle

model

proces-optimering vare-masterdata lagerstyring supply-chain sop tavle